miercuri, 5 octombrie 2011

Sport : Miracol! O icoană a început să râdă cu lacrimi în timpul conferinţei lui Gigi Becali

Miracol la Palat! În timpul ultimei conferinţe de presă a lui Gigi Becali, o icoană aflată în spatele patronului stelist a început să râdă cu lacrimi, vizibil amuzată de inepţiile rostite de latifundiar.

“Steaua va câştiga tot cu Ilie Stan pe bancă. După meciul cu Oţelul m-am convins că Ilie Stan e cu duhul sfânt. Steaua va juca de aici încolo tiki-taka Barcelona” e afirmaţia care a declanşat totul.

Dacă în primă faza icoana s-a mulţumit să zâmbească, în momentul în care Becali a spus că “Steaua va juca tiki-taka Barcelona”, aceasta efectiv a izbucnit în hohote de râs. “Miracol! Petrică! Petricăăăă, sună-l bă pe Patriarhul Daniel, să vină să vadă minunea”, a fost prima reacţie a patronului stelist.

Mai ulte informatii si poze pe  : http://www.timesnewroman.ro/sport/5545-o-icoana-a-inceput-sa-rada-cu-lacrimi-in-timpul-conferintei-lui-gigi-becali

Adepţii MISA au jefuit mai multe toalete ecologice

Confruntaţi cu o lipsă acută de lichidităţi, membrii MISA recurg la gesturi disperate. Astfel, din ce în ce mai mulţi adepţi ai lui Bivolaru jefuiesc toaletele ecologice amplasate în parcuri. Atacurile au de regulă noaptea, însă mai nou s-au înregistrat cazuri şi în timpul zilei.

Primii care au intrat la bănuieli au fost vidanjorii, care au remarcat că din toaletele ecologice se colectează din ce în ce mai puţin. “Tocmai se terminase un festival al berii, venisem pregătiţi că golim toaletele ecologice, când-colo, toaletele aproape goale. Aşa ceva n-am văzut în 20 de ani de vidanjat. S-a mirat şi colegul meu: «Ce căcat s-a întâmplat aici?», m-a întrebat panicat”.

Sursa : http://www.timesnewroman.ro/life-death/5518-adeptii-misa-au-jefuit-mai-multe-toalete-ecologice

Orasul BAI COI